OLENTIA d.o.o.

Zaboravi svoje probleme uz naše parfeme!

OLENTIA d.o.o. vježbenička tvrtka za prodaju parfema

 
 
 

Naša pravila trgovine

USLUGA KAKVA BI TREBALA BITI

Olentia d.o.o. vježbenička je tvrtka u Rovinju koja pruža kupcima najzabavniji doživljaj kupnje, ona koja će ih zadržati vjernima i motivirati pri daljnoj kupnji.


Zato vjerujemo da bi naša pravila usluge trebala biti jasna, pravedna i transparentna. Ukoliko imate poteškoća sa proizvodom, samom uslugom ili ukoliko nemožete pronaći informaciju koju tražite - ne oklijevajte nas kontaktirati, ovdje smo za Vas

Vaša Olentia.

 

O nama

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O NAMA

S ciljem da usrećimo želje naših kupaca, ostvarimo dobar imidž tvrtke te postnemo poznati u državi zbog visoke kvalitete naših proizvoda, Olentia je idealna vježbenička tvrtka za Vas. Od 2018./19 godine, Olentia d.o.o. pruža klijentima fantastično iskustvo kupovine i navrh toga vrhunske proizvode s nevjerovatnim cijenama.

Prihvaćamo svakakvu kritiku i mišljenje te time nastojimo biti pri svakoj prilici sve bolji kako bi obje strane bile zadovoljene. U slučaju ne slažu li se Vaše želje s našim proizvodima ili jednostavno želite poseban dar za voljenu osobu, dostupna je i mogućnost personaliziranog proizvoda u kojem vi birate sastojke te izgled bočice. 

Ovdje smo kako bismo Vam pomogli no i postali bolji od konkurencije. Smatramo da postignućem popularnosti naše tvrtke nije samo zbog profita već kako bi svatko bio usrećen pri nalaženju savršeno odgovarajućeg parfema za koje znamo da uz velik izbor ostalih firma kupci ne uspijevaju uvijek naći njima dostojnu aromu.

Na raspolaganju Vam je puna roba proizvoda marke. Zaustavite se u našoj trgovini i pregledajte našu široku paletu artikala ljepote. Proizvodi se sastoje od isključivo prirodnih sastojaka kako u ni u kojem slučaju nebi naštetili kupcima. Nadamo se da ćete naše proizvode uzeti u obzir u svakoj pogodnosti. Radujemo se Vašem posjetu.

 

Partner tvrtke

Screenshot (17).png
 

Kontaktirajte nas

Želite saznati više o našem širokom rasponu proizvoda s markom ili imate na umu određeno pitanje? Zaustavite se u našoj trgovini ili se obratite nekom od naših djelatnika koji su ovdje kako bi Vam jamčili da ste zadovoljni svojom kupnjom.

Uvijek smo na raspolaganju za naše kupce!

Thanks for submitting!